Χρειάζεστε εταιρικά έντυπα;

Τα διαφημιστικά έντυπα συνεχίζουν να αποτελούν ένα πολύ σημαντικό τομέα στη διαφήμιση και την προώθηση, παρόλο τη ραγδαία ανάπτυξη του Digital Marketing. Είτε πρόκειται για κατάλογο προϊόντων, είτε για ενημερωτικά και διαφημιστικά φυλλάδια, η εταιρία μας προσφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα από τα πρώτα στάδια του σχεδιασμού, μέχρι τα τελικά στάδια της εκτύπωσης. Κάθε εταιρία έχει διαφορετικές απαιτήσεις και ανάγκες, τις οποίες καλύπτουμε έχοντας πάντα υπόψιν το κοινό στο οποίο ευθύνεται, αλλά και το περιεχόμενο του κάθε καταλόγου.

Tips για διαφήμιση στα έντυπα

  • Έχετε υπόψη τον χώρο και το μέγεθος του κειμένου πάνω στη διαφήμισή σας και την αναλογία του προς το μέγεθος της διαφήμισης.
  • Διατηρήστε το σώμα του κυρίως κειμένου σύντομο, συνήθως όχι μεγαλύτερο από 200 λέξεις.
  • Ενσωματώστε ένα call to action, πείτε δηλαδή στους αναγνώστες τι θέλετε να κάνουν. Αυτό μπορεί να εκφράζεται είτε μέσω του τίτλου, είτε στο τέλος της καταχώρισης.
  • Εάν χρησιμοποιείτε φωτογραφίες, βεβαιωθείτε ότι τις χρησιμοποιείτε στη σωστή ανάλυση. Μια εικόνα με pixels δημιουργεί αρνητική εντύπωση για την επιχείρησή σας. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε τα δικαιώματα των φωτογραφιών.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε

Η παρουσία της δραστηριότητας της επιχείρησής σας είναι πολύ σημαντική και χρειάζεστε τα κατάλληλα εργαλεία γι’ αυτό. Η δημιουργία και ο σχεδιασμός ενός εταιρικού εντύπου που θα σας εκφράζει είναι ένα από τα βασικά εργαλεία προβολής. Στη The Ads αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό του διαφημιστικού σας εντύπου. Μελετάμε το στόχο που θέλετε να επιτύχετε και σας προτείνουμε το κατάλληλο για εσάς έντυπο. Σχεδιάζουμε πρωτότυπα, καλαίσθητα, λειτουργικά έντυπα που θα σας αντιπροσωπεύουν, θα επιτύχουν το σκοπό τους, θα είναι αποτελεσματικά και θα μείνουν στη μνήμη του target group.

Επιστολόχαρτα

Μενού

Καταλόγους


Αφίσες

Flyers

Φυλλάδια


Αυτοκόλλητα

Προσκλήσεις

Θέλετε προσφορά για Έντυπα;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!