Θέλεις να φιλοξενήσεις το site σου κάπου αξιόπιστα; Η λύση είναι το Web Hosting!

Τι είναι το Web Hosting;

Η φιλοξενία ιστοσελίδων είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδας η οποία επιτρέπει σε ένα χρήστη, ιδιώτη ή εταιρεία να “ανεβάσει” στο διαδίκτυο το δικό του website και έτσι να γίνει προσβάσιμο σε όλους του χρήστες του internet. Αυτό επιτυγχάνεται χωρίς κάποιος να διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό και χωρίς να επιβαρύνεται με έξτρα κόστος, όπως εξυπηρετητές και συνδέσεις δικτύου. Αυτά τα αναλαμβάνουν οι εταιρίες φιλοξενίας ιστοσελίδων (web hosts), προσφέροντας χώρο στους διακομιστές τους, καθώς και μέρος της σύνδεσής τους στο internet. Πιο συγκεκριμένα, οι web hosts νοικιάζουν στους ενδιαφερόμενους online χώρο σε διακομιστές για ένα χρονικό διάστημα (συνήθως 1 χρόνο) έτσι ώστε να τοποθετήσουν τα αρχεία τους ή και την ηλεκτρονική τους αλληλογραφία. 

Τι σχέση έχει το domain name με τη φιλοξενία ιστοσελίδων;

Αυτά τα δύο συνεργάζονται στενά για να μπορεί το website σας να είναι προσβάσιμο από τους χρήστες. Το domain name είναι η διεύθυνση του website σας έτσι ώστε να μπορέσετε να φιλοξενήσετε την ιστοσελίδα σας online. Εάν λήξει το domain name σας κάποιος άλλος μπορεί να το πάρει. Αυτό σημαίνει επίσης ότι το website σας δεν θα έχει πλέον διαδικτυακή διεύθυνση, οπότε δε μπορεί κανείς να το εντοπίσει. Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες Domain Name της The Ads εδώ.

Πακέτα Φιλοξενίας Ιστοσελίδας

Γενικά υπάρχουν πολλά πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδας. Ένα είναι το Shared Hosting, άλλο το Managed WordPress, άλλο οι VPS servers και άλλο τα Dedicated πακέτα. Κάθε πακέτο εξυπηρετεί ένα συγκεκριμένο σκοπό, οπότε για να καταφέρετε να επιλέξετε το σωστό πακέτο φιλοξενίας, θα χρειαστεί να γνωρίζετε σε τι είδους ιστοσελίδα ταιριάζει το καθένα. Πολλές φορές τα πακέτα φιλοξενίας περιλαμβάνουν όρους που δυστυχώς είναι δύσκολο να αξιολογηθούν ορθά από έναν μη έμπειρο χρήστη του διαδικτύου. Γι’ αυτό τον λόγο στη The Ads μαθαίνουμε πρώτα τις ανάγκες σας κι έπειτα σας προτείνουμε ένα πακέτο φιλοξενίας ιδανικό για την ιστοσελίδα σας.

Σε όλα τα πακέτα Web Hosting της The Ads περιλαμβάνονται:

Αξιοπιστία

Ασφάλεια

Απόδοση


Ταχύτητα

Υποστήριξη

Θέλετε προσφορά για Web Hosting;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!