Τι είναι το Influencer Marketing; Πως μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σου;

Influencer Marketing…

…το νέο trend στο Digital Marketing που μπορεί να χτίσει ένα ισχυρό brand και να απογειώσει την επιχείρησή σας! Θα έχετε σίγουρα δει instagramers, bloggers και youtubers να παρουσιάζουν νέα προϊόντα, να χρησιμοποιούν ένα προϊόν ή να διαφημίζουν μια υπηρεσία. Από τη διαφήμιση καλλυντικών και ρούχων μέχρι εξοπλισμό γυμναστικής και online σεμινάρια, η γνώμη των influencers πάντα επηρεάζει το κοινό! Το Influencer Marketing στοχεύει στην αξιοποίηση του πιστού κοινού που έχει χτίσει ένας influencer, δηλαδή ένας άνθρωπος που έχει γίνει Opinion Leader και η γνώμη του επηρεάζει το αγοραστικό κοινό. Είναι ένα είδος Word of Mouth Marketing αλλά στο Digital κόσμο.

Η επιτυχία των influencers

Πιο συγκεκριμένα, οι influencers έχουν κατορθώσει να αναπτύξουν με το κοινό μια ειλικρινή επικοινωνία, παρέχοντας ποιοτικό περιεχόμενο σε σταθερή συχνότητα. Με την παραπάνω τακτική, κατάφεραν σταδιακά να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των followers, έτσι ώστε να τους προωθούν στοχευμένα προϊόντα και υπηρεσίες. Το προωθητικό post ενός Influencer, παραμένει αναρτημένο στα social media για πάντα κι έτσι η προβολή των προϊόντων, ή των υπηρεσιών σας, παραμένει καταχωρημένη στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, και προβάλλεται, συνεχώς, στους followers του εκάστοτε Influencer. Έρευνες επίσης δείχνουν ότι ηλικίες μεταξύ 18 και 34 ετών εμπιστεύονται περισσότερο ένα προϊόν, όταν το έχει προτείνει πρώτα ένας από τους αγαπημένους τους influencer που ακολουθούν. Επειδή, λοιπόν, η συμπεριφορά του αγοραστικού κοινού έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια, η ανανέωση των marketing πρακτικών της επιχείρησής σας, όπως η επένδυση στο influencer marketing, μπορεί να σας πάει στην κορυφή! 

Στη The Ads αναλαμβάνουμε να προβάλουμε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του brand σας στους κoρυφαίoυς Ιnfluencers του τομέα της επιχείρησής σας. Εξάλλου, έχει αποδειχτεί ότι οι διαφημιστικές καμπάνιες με influencers αποφέρουν σαφώς καλύτερα αποτελέσματα, τόσο σε επίπεδο απήχησης, όσο και πωλήσεων, από οποιεσδήποτε άλλες διαφημιστικές μεθόδους.

Influencers

Word of Mouth

Opinion Leaders

Θέλετε προσφορά για Influencer Marketing;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!