Στη The Ads αναλαμβάνουμε την κατασκευή E-shop για επιχειρήσεις και προσφέρουμε πλήρεις υπηρεσίες Web Solutions.

Δισεκατομμύρια άνθρωποι σήμερα ψωνίζουν online και σύμφωνα με προβλέψεις αυτός ο αριθμός θα αγγίξει τα 6 τρισεκατομμύρια μέχρι το 2024! Σε έναν κόσμο και μια αγορά που συνεχώς μεταβάλλεται, θα πρέπει και οι επιχειρήσεις να εξελίσσονται και να προχωρούν με τον ίδιο ρυθμό. Διευκολύνετε τους πελάτες σας και το καταναλωτικό κοινό να δουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, κάνοντας τις αγορές τους ηλεκτρονικά, γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά μέσα από ένα καλά οργανωμένο ηλεκτρονική κατάστημα.

Γιατί χρειάζεστε ένα E-shop;

Μέσω της κατασκευής E-shop, θα αναδείξετε τα προϊόντα σας, θα αυξήσετε τις πωλήσεις και τα κέρδη σας και θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε πιστούς πελάτες. Πιο συγκεκριμένα, με ένα E-shop η επιχείρησή σας θα εξαπλωθεί σε οποιοδήποτε μέρος επιθυμείτε να πουλήσετε τα προϊόντα σας.  Οι αγοραστές θα βρίσκονται σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου ξεφεύγοντας από τα όρια της τοπικής αγοράς. Έτσι, θα μπορείτε να λαμβάνετε παραγγελίες από υπάρχοντες ή νέους πελάτες που βρίσκονται σε μια άλλη πόλη ή ακόμα και σε άλλη χώρα. 

Επίσης, με το δικό σας E-shop προωθείτε εύκολα, γρήγορα και χωρίς κόστος τις προσφορές σας. Σήμερα, οι καταναλωτές κινούνται έξυπνα, ψάχνοντας παντού προσφορές και εκπτώσεις. Με ένα δικό σας E-shop μπορείτε να κάνετε άμεσα γνωστές τις προσφορές σας σε όλον τον κόσμο, χωρίς επιπλέον κόστος. Ακόμη, σε περίπτωση έλλειψης διαθεσιμότητας ενός προϊόντος ένα E-Shop μπορεί να προσφέρει τη δική του λύση. Για παράδειγμα, μπορείτε να ενημερώσετε τους χρήστες που επιθυμούν το προϊόν που βρίσκεται σε έλλειψη, να εγγραφούν σε μία φόρμα, ώστε να μπορούν να το αγοράσουν άμεσα με το που γίνει διαθέσιμο.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Στη The Ads αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και τη δημιουργία καλοστημένων e-shop ικανών να ανταπεξέρθουν στον online ανταγωνισμό. Βασικά χαρακτηριστικά που περιέχουν τα E-shop μας:

Μοναδικό σχεδιασμό

Απλή διαδικασία παραγγελίας

User Friendly


Ασφάλεια συναλλαγών

Συγχρονισμός με ERP

Όροι Συναλλαγών


Επισκέπτες που αγοράζουν

Θέλετε προσφορά για Κατασκευή E-shop;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!