Σχεδιασμός Συσκευασίας Προϊόντων

Ο σχεδιασμός συσκευασίας προϊόντων είναι το Α και το Ω, για να αποκτήσει το brand σας μια καλή αισθητική. Η συσκευασία είναι το πρώτο πράγμα που θα δει ο καταναλωτής στο ράφι. Επομένως, μια όμορφη συσκευασία θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον, οδηγώντας τον να επιλέξει το προϊόν σας. Ο σχεδιασμός μιας πρωτότυπης συσκευασίας αποτελεί και μια πολύ καλή τεχνική branding.

Σχεδιασμός Συσκευασίας Προϊόντων και Branding

Γενικά, η συσκευασία θα πρέπει να αντανακλά το χαρακτήρα του brand. Για είναι μια συσκευασία επιτυχημένη θα πρέπει να ταιριάζει με τη φιλοσοφία της εταιρείας σας και να επικοινωνεί τις αξίες της. Ο σχεδιασμός της συσκευασίας πρέπει κατ’ επέκταση να καταφέρνει να συνδέει το προϊόν με το κοινό του. Στη The Ads σχεδιάζουμε συσκευασίες με υπεραξία, που καταφέρνουν να ξεχωρίσουν στην αγορά. Ξεκινάμε να σχεδιάζουμε αφού πρώτα επικοινωνήσουμε μαζί σας και ανακαλύψουμε την υπόσχεση που δίνει το προϊόν σας στον υποψήφιο καταναλωτή. Σε αυτό το στάδιο αφιερώνουμε αρκετό χρόνο προκειμένου να κατανοήσουμε εις βάθος το προϊόν σας. Ερευνούμε τον ανταγωνισμό και το κοινό που στοχεύουμε.

Design και Εμπορική Αξία

Στη The Ads σας βοηθάμε να σχεδιάσετε μια συσκευασία ξεχωριστή και καινοτόμα αντάξια του brand σας. Αφού λοιπόν οριστικοποιήσουμε όλα τα παραπάνω, ακολουθεί το design της συσκευασίας. Με το σωστό design πετυχαίνουμε το κοινό να διαλέξει το προϊόν σας. Bλέποντας μία συσκευασία που ξεχωρίζει και έχει κάτι να πει, το κοινό θα αγαπήσει το προϊόν σας με αποτέλεσμα να το αγοράζει ξανά και ξανά.

Ο απώτερος σκοπός μας είναι η εμπορική επιτυχία και μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά. Θέλουμε για εσάς καινοτόμες και ιδιαίτερες συσκευασίες που θα δημιουργήσουν μια ιδιαίτερη αισθητική γύρω από το προϊόν και την εταιρία σας, αναδεικνύοντάς το και αυξάνοντας τις πωλήσεις σας.

Θέλετε προσφορά για Σχεδιασμό Συσκευασίας;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!