2 Βραβεία για τη The Ads στα Indie Awards 2024!

Eυχαριστούμε την BOUSSIAS Communications και τα #indieawardsgr, αλλά και τους συνεργάτες μας για την εμπιστοσύνη τους!
Mόλις παραλάβαμε 2 🥈 Silver βραβεία, 1 στην κατηγορία Best in Campaigns Β2Β για τη Fall-Winter καμπάνια του @eshop_lolota και 1 στην κατηγορία Best in Media – Digital / Social Platforms για την Digital Καμπάνια ΧΟΠΑ Ήρωες 112 στην Ελλάδα @fastheroes_gr.

Silver Βραβείο στην κατηγορία Best in Campaigns Β2Β

Το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Best in Campaigns Β2Β αφορά τη Fall-Winter καμπάνια του @eshop_lolota.

Η εταιρεία Lolota είναι μια εταιρεία με επαγγελματικά ημιμόνιμα βερνίκια νυχιών που απευθύνονται σε B2B κοινό. Στόχος ήταν να δημιουργηθεί μια fall-winter καμπάνια παρουσίασης της σειράς επαγγελματικών ημιμόνιμων βερνικιών της εταιρείας στο B2B κοινό της, που θα δημιουργεί το αίσθημα ότι καθένας είναι μοναδικός, μπορεί να είναι extreme, μπορεί να είναι διαφορετικός, χρησιμοποιώντας χρώματα βερνικιών και nail trends. Πρόκληση μας να περάσουμε το μήνυμα της καμπάνιας μέσω της 360ο προβολής της εταιρείας με online & offline μέσα στο B2B κοινό της.

indie_awards_2024_B2B_lolota

Silver Βραβείο στην κατηγορία Best in Media - Digital / Social Platforms

indie_awards_2024_Digital_Fastheroes

Το δεύτερο βραβείοστην κατηγορία Best in Media – Digital / Social Platforms αφορά τη Digital Καμπάνια ΧΟΠΑ Ήρωες 112 στην Ελλάδα @fastheroes_gr.

Οι «Χ.Ο.Π.Α. Ήρωες 112» είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που εφαρμόζεται παγκοσμίως από τον Παγκόσμιο Οργανισμό για τα Εγκεφαλικά Επεισόδια (World Stroke Organization), το Schools for Health in Europe Foundation (S.H.E.) και το Πανεπιστήμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΠΑΜΑΚ) σε συνεργασία με την Angels Initiative. Στόχος μέσα από αυτό το πολύ διασκεδαστικό και βραβευμένο πρόγραμμα είναι να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά, ώστε να είναι ικανά να βοηθήσουν να σωθούν οι παππούδες και οι γιαγιάδες τους ανιχνεύοντας πρώιμα τα συμπτώματα του εγκεφαλικού επεισοδίου. Φέτος στόχος μας ήταν η επικοινωνία του προγράμματος, αλλά και παράλληλα η δημιουργία του πρώτου παγκόσμιου video ταγουδιού από όλες τις χώρες συμμετοχής.

Είμαστε υπερήφανοι! Ευχαριστούμε όλη την ομάδα μας, γιατί πίσω από κάθε επιτυχία κρύβεται ομαδική δουλειά, προσπάθεια και πολλές δημιουργικές ιδέες! Δεσμευόμαστε για ακόμα περισσότερα!

Θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω!