Σχετικά με εμάς

 

Η ομάδα της διαφημιστικής “The ads” αποτελείται από ανθρώπους που έχουν ένα όραμα, να μπορέσουν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους στο marketing και τη διαφήμιση να δημιουργήσουν projects που θα προσδώσουν υπεραξία στην επιχείρηση και στα προϊόντα σας.

Ειδικευόμαστε στην ανάπτυξη και σύλληψη της ιδέας, τη δημιουργία εμπορικών σημάτων και ισχυρών brands εύκολα αναγνωρίσιμων και απομνημονεύσιμων στο ευρύ κοινό, το χτίσιμο εταιρικής ταυτότητας, την παραγωγή διαφημιστικού υλικού, την παρουσία των πελατών μας σε όλα τα μέσα, έντυπα, ΜΜΕ, ηλεκτρονικά, τη χάραξη στρατηγικής Marketing, επικοινωνίας, προβολής και τη Digital παρουσία των πελατών μας.

Στόχος μας είναι να κατανοούμε τις ξεχωριστές ανάγκες που έχει κάθε πελάτης και να αναπτύσσουμε εξατομικευμένες καινοτόμες ιδέες για την ανάπτυξη και δημιουργία ισχυρών brand names. Δημιουργούμε μια ξεχωριστή ιστορία γύρω από κάθε brand και προσπαθούμε να την επικοινωνήσουμε από το κατάλληλο κανάλι επικοινωνίας κάθε φορά.

The Ads για εμάς σημαίνει:
Ολοκληρωμένη Διαφήμιση
Μοντέρνες Ιδέες
Αποτελεσματική προώθηση επιχειρήσεων σε όλα τα μέσα με όλους τους τρόπους
Δημιουργικότητα
Έμφαση στη λεπτομέρεια
Εξατομίκευση
Επιτυχία

 

Η Ομάδα μας

Στη “The Ads” πιστεύουμε πως η επιτυχία της εταιρείας βασίζεται στους ανθρώπους της, την εξειδίκευση και τη συνεχή εξέλιξη και εκπαίδευση.

Επενδύουμε συνεχώς στο ανθρώπινο δυναμικό μας και συνεργαζόμαστε με αξιόλογους επαγγελματίες του χώρου, graphic designers, κειμενογράφους, προγραμματιστές, ανθρώπους του marketing και της διαφήμισης

Δουλεύουμε ομαδικά, αλληλοσυμπληρώνοντας ο ένας τον άλλο και παρέχουμε εξατομικευμένη υποστήριξη στις ανάγκες του κάθε πελάτη, γιατί κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός και έχει τις δικές του ανάγκες προβολής και επικοινωνίας.

 

[ptta-team image_size=”long” column=”4″]