Πως μπορώ να προωθήσω την ιστοσελίδα μου;

Η προώθηση των ιστοσελίδων είναι μια από τις πιο σημαντικές πρακτικές που πρέπει να εφαρμόσετε αμέσως μετά τη δημιουργία τους! Διαθέτοντας μια καλοστημένη ιστοσελίδα δεν σημαίνει ότι έχει και τη θέση που της αξίζει. Χρησιμοποιώντας κάποιες πρακτικές προώθησης, μπορείτε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας, την προβολή της και το “θόρυβο” γύρω από το brands σας.

Η προώθηση ιστοσελίδων περιλαμβάνει διάφορες πρακτικές:

1. SEO. Βελτιστοποιώντας την ιστοσελίδα σας για τις μηχανές αναζήτησης, ώστε να είναι φιλικός προς τους χρήστες και τις μηχανές αναζήτησης του διαδικτύου, θα βοηθήσει την ιστοσελίδα σας να είναι σε υψηλή θέση στα οργανικά αποτελέσματα και άρα στις πρώτες προβολές και προτιμήσεις των χρηστών. Δείτε αναλυτικά την υπηρεσία SEO Marketing της The Ads εδώ.

2. Διαφήμιση στα Social Media. Διαμορφώνουμε και διαχειριζόμαστε τις καμπάνιες προβολής της ιστοσελίδας σας στο Facebook και σε άλλα social media με βάση το Budget και το στόχο που θα καθορίσουμε από κοινού. Δείτε αναλυτικά την υπηρεσία Social Media Marketing της The Ads εδώ.

3. Διαφήμιση στη Google. Διαμορφώνουμε και διαχειριζόμαστε τις καμπάνιες προβολής της ιστοσελίδας σας μέσω Google Ads με βάση το Budget και το στόχο που θα καθορίσουμε από κοινού. Δείτε αναλυτικά την υπηρεσία Διαφήμιση Google Adwords της The Ads εδώ.

Θέλετε προσφορά για Προώθηση της Ιστοσελίδας σας;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!