Πως μπορώ να προωθήσω την ιστοσελίδα μου;

Η προώθηση των ιστοσελίδων είναι μια από τις πιο σημαντικές πρακτικές που πρέπει να εφαρμόσετε αμέσως μετά τη δημιουργία τους! Mια καλοστημένη ιστοσελίδα δεν σημαίνει ότι εμφανίζεται στη θέση που της αξίζει στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google. Χρησιμοποιώντας κάποιες πρακτικές προώθησης, μπορείτε να αυξήσετε τις προβολές της ιστοσελίδας σας στο διαδίκτυο, την επισκεψιμότητα της, το “θόρυβο” γύρω από το brand σας, αλλά και να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας.

Η προώθηση ιστοσελίδων περιλαμβάνει διάφορες πρακτικές:

1. SEO. Η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας για τις μηχανές αναζήτησης, ώστε να είναι φιλική προς τους χρήστες και τις μηχανές αναζήτησης του διαδικτύου, θα βοηθήσει την ιστοσελίδα σας να είναι σε υψηλή θέση στα οργανικά αποτελέσματα και άρα στις πρώτες προβολές και προτιμήσεις των χρηστών. Δείτε αναλυτικά την υπηρεσία SEO Marketing της The Ads εδώ.

2. Διαφήμιση στα Social Media. Στη The Ads διαμορφώνουμε και διαχειριζόμαστε τις καμπάνιες προβολής της ιστοσελίδας σας στο Facebook και σε άλλα social media με βάση το Budget και το στόχο που θα καθορίσουμε από κοινού. Δείτε αναλυτικά την υπηρεσία Social Media Marketing της The Ads εδώ.

3. Διαφήμιση στη Google. Διαμορφώνουμε και διαχειριζόμαστε τις καμπάνιες προβολής της ιστοσελίδας σας μέσω Google Ads με βάση το Budget και το στόχο που θα καθορίσουμε από κοινού. Δείτε αναλυτικά την υπηρεσία Διαφήμιση Google Adwords της The Ads εδώ.

Θέλετε προσφορά για Προώθηση της Ιστοσελίδας σας;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!