Τι είναι η εταιρική ταυτότητα;

Εταιρική ταυτότητα ή corporate identity είναι η ταυτότητα μιας επιχείρησης. Είναι όλα εκείνα τα εργαλεία που θα παρουσιάσουν μια οργανωμένη επιχείρηση, θα δείξουν ποιοι είστε και τι μπορείτε να παρέχετε. Είναι το “πρόσωπο”, η εικόνα της εταιρείας, η οποία πρέπει να είναι προσεγμένη και να αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία της εταιρείας. Είναι σημαντικό να υπάρχει ανεξαρτήτως μεγέθους εταιρείας.

Πως βοηθάει η εταιρική ταυτότητα την επιχείρηση;

Η εταιρική ταυτότητα επικοινωνεί το χαρακτήρα και ταυτότητα της επιχείρησης σας στο ευρύ κοινό.

  • Μία ξεκάθαρη ταυτότητα εμπνέει εμπιστοσύνη και ασφάλεια
  • Είναι το εταιρικό “πρόσωπο” της επιχείρησης.
  • Προσδίδει κύρος, αξιοπιστία, οργάνωση, αναγνωρισιμότητα.

 

Το λογότυπο, η εταιρική τυπογραφία, τα εταιρικά χρώματα αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της Εταιρικής Ταυτότητας, τα οποία συντελούν στη δημιουργία ενός Βrand.

Επωνυμία

Η επωνυμία είναι το λεκτικό στοιχείο της ταυτότητας μίας εταιρίας, επιχείρησης ή ενός οργανισμού

Λογότυπο

Το λογότυπο θεωρείται  το ισχυρότερο και μοναδικό αποτύπωμα αναγνώρισης ενός Brand. Είναι το πρότυπο σχεδιασμού σύμφωνα με το οποίο εναρμονίζονται τα έντυπα και η online παρουσία κάθε επιχείρησης.

Έντυπα  & Online Παρουσία

Τα έντυπα (επιστολόχαρτα, αφίσες, καταλόγους flyers, φυλλάδια, αυτοκόλλητα, προσκλήσεις) της επιχείρησης οφείλουν να εναρμονίζονται με την ταυτότητα και την αισθητική της επιχείρησης. Είναι σημαντικό να υπάρχει συνέπεια και συνοχή στο έντυπο υλικό. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, η προβολή της επιχείρησης στα διαδικτυακά μέσα (online παρουσία), πρέπει να συμμορφώνεται με τα χρώματα, την γραμματοσειρά, το ύφος και την κουλτούρα της επιχείρησης.

Η The Ads με την ομάδα της αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και υλοποίηση της εταιρικής σας ταυτότητας, σύμφωνα πάντα με τις αξίες της επιχείρησής σας και παρέχει τις παρακάτω υπηρεσίες:

Λογότυπο

Σήμα

Χρώματα


Slogans

Taglines

Εταιρικές κάρτες


Φυλλάδια

Έντυπα

Επιστολόχαρτα


Folder

Φακέλους

Παραστατικά

Θέλετε προσφορά για Εταιρική Ταυτότητα;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!